miercuri, 13 martie 2013

Mesajul unei tari

Intr-o tara in care bucuriile au devenit pasare rara, voi ati ramas singurul motiv de bucurie al romanilor.
Intr-o tare in care romanii dorm cu frica in san pentru grija zilei de maine, doar voi le mai puteti aduce uitarea.
Intr-o tara in care copiii se culca de cele mai multe ori flamanzi, doarr voi le mai puteti transforma foamea in bucurie.
Intr-o tara in care mamele plang pe infundate gandindu-se ca nu au ce mai pune pe masa copiilor lor, doar voi le mai puteti alina suferinta.
Intr-o tara in care cei bogati fura zi de zi, iar cei saraci raman fara servicii, doar voi mai puteti demonstra, prin puterea exemplului vostru, ca nu suntem inca o natiune pierduta.
Intr-o tara pe care toti cei din afara o batjocoresc, doar voi mai puteti apara prestigiul calcat in picioare de popoare care nu ne ajung nici pana la degetul mic.
Intr-o tara care mai crede doar in voi, TREBUIE sa mergeti pana la capat si sa aratati acestui popor minunat ca sperantele nu sunt desarte!
Haideti sa facem din nou ca inimile romanilor sa vibreze atunci cand rostesc cuvintele ROMANIA, TRICOLOR si FOTBAL.
Da, tu, jucatorule din Romania, doar tu ai mai ramas singura sursa de speranta a sufletelor chinuite din tara care te urmaresc cu lacrimi pe obraji! Gandeste-te acolo, in Olanda, ca nu joci pentru tine sau pentru echipa ta, ci joci pentru 20 de milioane de romani: copii, mame, tati, batrani fara speranta! Transforma-le lacrimile de durere de pe obraji in lacrimi de fericire. Vor valora de o mie de ori mai mult decat toate primele pe care le vei primi pentru castigarea meciului!
Am scris acest mesaj, inspirata de cei de la Asigurari City Insurance.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu