duminică, 13 aprilie 2014

Karla - magazinul in care m-am indragostit de o rochie

Nu stiu altele cum sunt, dar eu imi gasesc foarte greu rochii. Indiferent daca le caut pentru o petrecere, pentru mers la teatru sau pentru birou, rochiile se incapataneaza fie sa-mi vina, fie sa devina imposibil de achizitionat. Asadar, pe oriunde merg, incerc sa-mi achizitionez cate o rochie, misiune imposibila de cele mai multe ori, din motivele enuntate.
De ce unii se incapataneaza sa faca rochii doar pentru fetele care mananca scobitori si de ce cei care au inspirata idee sa creeze rochii si pentru femeile care mai si mananca in viata asta, le pun pe eticheta un pret de aproape sa lesini daca nu e cineva prin preajma sa te sustina?
Iata insa ca duminica Floriilor mi-a adus si mie un cadou si anume un link catre un magazin in care m-am indragostit iremediabil de o rochie. Dar nu ca m-am indragostit asa, usor, ca intr-o iubire de primavara, m-am indragostit definitiv de o rochie aceasta si trebuie s-o fac sa fie a mea.

Am intrat pe site-ul magazinului si m-am dus tinta spre rochii Karla.ro pentru ca ardeam de nerabdare sa vad ce modele au. Dar ce-mi vad ochii? O multime de rochii tronau pe pagina, care de care mai ochioase, mai vaporoase si mai imposibil de crezut ca poate exista asa ceva. M-am plimbat printre ele si parca le si simteam fosnetul printre degete, am inchis ochii si m-am gandit ca deja probez cel putin vreo 5 dintre ele.
Ehe, dar cum sufletu-mi zburda ca un fluturas printre flori, ochii mi-au cazut pe aceasta rochie iar aripile mi s-au lipit de petalele ei. Iremediabil m-am indragostit de ea si nu cred ca ceva m-ar mai putea face sa n-o iubesc.
Si pentru ca ma gandesc ca niste oameni inteligenti si sensibili au lucrat atat la rochii cat si la site, am gasit aici marimi si pentru fetele care mananca mai rar, dar si pentru cele care mananca in fiecare zi :) Ei, dar pentru ca asta poate ca nu era de ajuns,trebuie sa spun ca preturile acestor rochii bat absolut orice concurenta. Sa gasesti o rochie la preturi pornind de la 39,99 lei pare de necrezut pentru majoritatea dintre noi. Ei bine, pe Karla.ro se poate! Intrati pe site-ul Karla.ro si-o sa va convingeti ca gasiti aici rochii pentru absolut toate gusturile si pentru toate mofturile. Modelel si culorile va vor face activitatea de accesorizare foarte facila si dupa placul fiecareia. Fie ca o sa alegeti o rochie deasupra genunchiului, pana la genunchi sau ceva mai lunga, neagra, alba, in combinatie, rosie, roz, indigo, albastra sau grena, cu siguranta veti fi satisfacute de model si de pretul extraordinar pentru rochia pe care o veti alege.
Si iata cum o femeie poate deveni fericita spontan si chiar din fololiul de acasa, pentru ca si-a gasit o rochie potrivita atat ca masura, dar si ca pret si ca model.
Felicitari, Karla.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu